Raamdecoratie Enschede

binnenzonwering
binnenzonwering

Raambekleding voor ieder huis

Raambekleding stelt u in staat om uw eigen sfeer te creëren in uw huis. De keuzemogelijkheden voor raambekleding zijn eindeloos. Voor al uw woonwensen is er een oplossing te vinden. Van horizontale jaloezieën tot stijlvolle gordijnen, u vindt het allemaal bij Elzinga Wonen in Enschede. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een wat chiquere raambekleding? Dan zijn onze shutters precies wat u zoekt! Onze shutters worden per raam op maat gemaakt en zijn daarnaast van zeer hoge kwaliteit. Ze beschikken over een lange levensduur en bieden echt meerwaarde aan uw interieur.

Shutters Enschede

Shutters zijn opgebouwd uit dunne lagen hardhout. De speciale manier van zagen en lijmen van het lindehout beperkt het kromtrekken tot een minimum. Aldus een zeer duurzaam product waar u zeker jaren profijt van heeft.

Luxaflex Enschede

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld Luxaflex. Ons aanbod Luxaflex in Enschede is zeer uitgebreid. Luxaflex raamdecoratie is te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren en soorten systemen. Luxaflex is ideaal om het invallende licht te regelen, bepaalde sferen te creëren en daarmee het interieur in uw huis de juiste uitstraling te geven. Wij staan voor u klaar en zijn altijd bereid om u te voorzien van advies over Luxaflex of over al onze andere raamdecoratie in Enschede.

Dé specialist in raamdecoratie in Enschede!

Als u meer wilt weten over alle verschillende en uitgebreide mogelijkheden omtrent onze mooie raamdecoratie, dan zijn wij telefonisch bereikbaar op 053-4358437 en per e-mail: [email protected]. Ook kunt u een contactformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op! Verder bent u natuurlijk altijd welkom in onze meubelwinkel om al onze raamdecoratie te bewonderen.