Zonwering Enschede

Zonwering Enschede

Zonwering voor buiten is ideaal voor het weren van de zon! Wij hebben verschillende mooie systemen. Er is keuze uit een ruim assortiment. Zoals knikarmschermen, markiezen, uitvalschermen en rolluiken. De schermen houden fel zonlicht tegen. Bovendien zorgen ze voor een aangename temperatuur in uw woning of op uw terras. Daarnaast is de zonwering erg aantrekkelijk en van zeer hoge kwaliteit.

 

 

Knikarmschermen

De mooie knikarmschermen of ook wel terrasschermen genoemd, zijn een waardevolle investering. Onze terrasschermen hebben een lange levensduur. Wij werken uitsluitend met Nederlandse leveranciers. De onderdelen worden in Duitsland gefabriceerd. Vervolgens worden ze in Nederland verwerkt. Tot een hoogwaardig en zeer betrouwbaar product. De terrasschermen van deze hoge kwaliteit. Dus ideaal voor een terras. Ze houden veel fel zonlicht tegen. Daarnaast kunnen ze zelfs tegen een beetje regen. Het water loopt naar het einde van het scherm. Vervolgens wordt het zijdelings afgevoerd. Voor terrasschermen en zonwering zijn wij de juiste keuze.

Markiezen

Bent u op zoek naar zonwering met nostalgische vormgeving? Die tevens functioneel is? Dan biedt markiezen de uitkomst. Deze zonwering is uiterst populair vanwege het nostalgische uiterlijk. Bovendien krijgt uw woning een sfeervolle aanzien. De frames van deze markiezen worden gemaakt van natuurlijk hout of onderhoud-arm aluminium. Niet alleen geeft het gezellige en opvallende aanblik aan uw woning. Maar het kan zelfs worden mee berekend in uw hypotheekaftrek. Functioneel, sfeervol en echt meerwaarde. Dat is wat deze markiezen bieden.

Uitvalschermen

Als een vrije doorloop niet noodzakelijk is, zijn uitvalschermen ideaal voor dat soort plaatsen. Deze schermen zijn geschikt voor elk raamtype. Vaak worden ze aan de voorzijde van woningen en balkons gebruikt. De zonwering zorgt er voor dat het felle licht geweerd wordt. Hierdoor ontstaat er een aangename temperatuur in uw woning. Deze schermen zijn eenvoudig, maar ook efficiënt. Ze creëren een prachtige sfeer. De zonwering is in verschillende kleuren leverbaar.

Rolluiken

Rolluiken zijn een vorm van zonwering die zichzelf terugverdient. U bespaard behoorlijk op uw energierekening. Doordat de rolluiken zorgen voor een isolerende werking. Daarnaast zijn ze zelfs inbraak werend. De rolluiken zijn verkrijgbaar in aluminium van Heroal. Ze zijn er in diverse kleuren. En er zijn twee varianten van deze zonwering. Namelijk Inbouw en opbouw. De afwerking van inbouw rolluiken is subliem. Maar het toepassen van dit ontwerp vereist veel kundigheid.

Screens

Ontbreekt het bij uw huis of gebouw van ruimte rondom? Dan is een screen of zip-screen een uitstekende oplossing. Deze zonwering schuift langs het kozijn van boven naar beneden. Bovendien neemt het geen extra ruimte in beslag. Deze zonwering is ideaal voor bedrijven en schoolgebouwen. Waar uitstekende schermen vaak niet gewenst zijn. Daarnaast is het mogelijk om van binnen naar buiten te kijken. Doordat de glasvezeldoek een geweven structuur heeft waardoor het als open kan worden ervaren. Bij zulke grote gebouwen kan het vaak voorkomen dat de schermen wind en weer meemaken. Doordat ze niet op tijd naar boven worden gehaald. Deze zonwering schermen zijn ook gewoon geschikt voor bijvoorbeeld uw slaapkamer. Uw kamer zal goed donker worden als het scherm omlaag gelaten is. Tevens kan het als hor dienst doen. Want er zijn geen kieren tussen het doek en de geleiders. Een mooie afsluiting dus.

 

Dé zonwering specialist van Enschede!

Voor meer informatie over ons zeer complete en uitgebreide aanbod van zonwering zijn wij telefonisch bereikbaar op 053-4358437. Onze e-mail is: [email protected]. Ook kan u het contactformulier invullen. We zullen zo spoedig mogelijk reageren. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze vestiging zodat u zelf het een en ander kan bekijken. Of om advies te vragen. Wij zijn gevestigd aan de Voortsweg 23-31 te Enschede.