d-Bodhi collectie van Dtp-import

Dtp-import meubelen

Sinds kort bij Elzinga wonen verkrijgbaar!

Bij Elzinga wonen is het sinds kort mogelijk om de fraaie d-Bodhi collectie van DTP-import te bezichtigen en te verkrijgen. Deze collectie meubelen zijn 100% met de hand gemaakt. De producten worden gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Het hout is voor het grootste deel afkomstig uit Java. Daar word het hout geselecteerd door een deskundig team. Waarna het vermaakt word samen met het metaal tot een mooi fraai product. Een product met een verhaal en geschiedenis.

Vanwege de herkomst van het materiaal is elk Meubelstuk anders en uniek op zijn eigen manier. U kunt er dus zeker van zijn dat u de enigste bent met zo’n meubelstuk!

Wij zijn nog bezig om onze eigen collectie uit te bereiden. Het is ook mogelijk om de meubels te bezichtigen via de website van Dtp-import of bij ons in de boeken. Kom dus gerust langs!

https://www.dtp-import.nl/

Dtp-import

DTP-import is de exclusieve distributeur van D-bodhi meubelen in Europa. Alle D-Bodhi collecties worden geproduceerd van 100% gerecycled Aziatisch teakhout. Daarnaast heeft DTP-import een eigen collectie ontwikkeld in samenwerking met D-Bodhi, de River collectie.

d-Bodhi collectie van Dtp-import

DTP-Import (design trading products) is de exclusieve distributeur van de d-Bodhi meubelcollecties voor Europa. Het idee achter de collecties van d-Bodhi is recycling; van oud hout nieuwe, doorleefde kwaliteitsmeubels maken.

trailer film d-Bodhi

d-bodhi
d-bodhi
d-bodhi
d-bodhi

d-Bodhi in Singapore