Fitform-fauteuils

Relax en Wellness fauteuils van fitform

Fitform is gespecialiseerd in ontwerp en ontwikkeling van een brede collectie relax fauteuils. Maar ook in vervaardiging van hoogwaardige wellness fauteuils en hulpmiddelen op het gebied van zitten. Het merk is eigendom van de Nederlandse ontwikkelaar en producent van zitmeubelen Wellco.

Wellco maakt gebruik van recente kennis op het gebied van ergonomie. Maar ook techniek en welzijn. Onderzoek van gerenommeerde instellingen wordt gecombineerd met eigen kennis en onderzoek. Zo slaagt Wellco erin om producten te bieden die aan de hoogste standaarden voldoen.

woonwinkel Elzinga Enschede

Bekleding van uw Fitform-fauteuil

U wenst een fauteuil waarin u heerlijk en gezond kunt zitten. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom kunt u bij woonwinkel Elzinga kiezen uit vele soorten bekleding. Maar ook kleuren stof en leder. Er is altijd een bekleding die past bij uw smaak en interieur. We werken met een groot aantal slijtvaste stoffen. Maar ook soepel vallende lederkwaliteiten en kunstleder van hoge kwaliteit. Bij iedere bekleding wordt een passend garen gekozen.

fitform enschede fauteuil

Kwaliteit & Garantie

Van uw Fitform-fauteuil mag u veel verwachten. De fauteuil is ontworpen om in te leven. Tijdens het vervaardigingsproces wordt de fauteuil door vakmensen gebouwd. Bovendien op een zorgvuldige manier. Speciaal voor u!

De gebruikte materialen zijn van een hoge kwaliteit. Zo kunt u jarenlang onbezorgd genieten van uw eigen Fitform-fauteuil.

Is er toch iets aan de hand, dan kunt u rekenen op het Fitform 10 jaar Garantie Waarborg.

Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd naar ons assortiment? Kom dan eens langs in onze woonwinkel! Hier kunt u de diverse modellen uitproberen en wie weet zit er een mooie aanbieding voor u bij. Uiteraard kunt u ook eerst mailen op [email protected] bellen kan op 053 – 435 84 37.

U kunt ook veel informatie over een Fitform fauteuil vinden op http://www.fitform.net

Elzinga Wonen werkt graag in de regio, zo komen onze klanten vaak uit de volgende plaatsen: Enschede, Lonneker, Boekelo en Glanerbrug.