Fitform-fauteuils

Over Fitform

Fitform is een merknaam van de 100% Nederlandse ontwikkelaar en zitmeubel-producent Wellco. Het merk is gespecialiseerd in ontwerp en ontwikkeling. Maar ook in vervaardiging van hoogwaardige Wellness producten. En hulpmiddelen op het gebied van zitten.

Wellco maakt gebruik van alle recente kennis op het gebied van ergonomie. Maar ook techniek en welzijn. Onderzoek van gerenommeerde instellingen wordt gecombineerd met eigen kennis en onderzoek. Zo slaagt Wellco erin om producten te bieden die alleen aan de hoogste standaarden voldoen.

Meer belangrijke informatie over ergonomie kunt u vinden op de website van Fitform. Ook kunt u lezen wat de gevolgen zijn van langdurig verkeerd zitten. Lees het hier.

Het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

Wellco beschikt sinds 2015 over het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Dit keurmerk wordt toegekend aan organisaties die voldoen aan de erkenningscriteria van de Stichting Kwaliteitsbevordering voor de Hulpmiddelenbranche. Via onafhankelijke certificeringsinstituten worden bedrijven die zich hiervoor aanmelden hiertoe jaarlijks eerst gecontroleerd. Het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen staat voor 7 zekerheden voor de koper.

Lees hier meer over het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen.

 

Kwaliteit & Garantie

 

Van uw Fitform-fauteuil mag u veel verwachten. De fauteuil is ontworpen om in te leven. Tijdens het vervaardigingsproces wordt de fauteuil door vakmensen gebouwd. Bovendien op een zorgvuldige manier. Speciaal voor u!

De gebruikte materialen zijn van een hoge kwaliteit. Zo kunt u jarenlang onbezorgd genieten van uw eigen Fitform-fauteuil.

Is er toch iets aan de hand, dan kunt u rekenen op het Fitform 10 jaar Garantie Waarborg.

De beste materialen

Voor een Fitform-fauteuil worden alleen de beste materialen gebruikt. De romp bestaat uit multiplex delen. In het hart zit een metalen verstelmechaniek. De rugleuning is opgebouwd uit een metalen rugframe met singelbanden. Vervolgens beplakt met koudschuim en een toplaag comfortschuim. Het zitkussen ligt op een houten zittingraam met nosag veren. Dit zijn zigzag of golvende veren met uitstekende eigenschappen. De veer is elektrisch gehard. Daardoor kan het jaren mee zonder kwaliteitsverlies.

Bekleding van uw Fitform-fauteuil

U wenst een fauteuil waarin u heerlijk en gezond kunt zitten. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom kunt u bij Elzinga Wonen kiezen uit vele soorten bekleding. Maar ook kleuren stof en leder. Er is altijd een bekleding die past bij uw smaak en interieur. We werken met een groot aantal slijtvaste stoffen. Maar ook soepel vallende lederkwaliteiten en kunstleder. En van hoge kwaliteit. Bij iedere bekleding wordt een passend garen gekozen.

 

Contact

Heeft u interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Elzinga Wonen. Wij zijn gevestigd aan de Voortsweg 23- 31 te Enschede. U mag ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via het volgende nummer 053 – 4358437.

Mailen kan naar: info@elzingawonen.nl

Wij zijn u graag van dienst!

keurmerk
fitform