Gordijnen, inbetweens en vitrages

gordijnen

Bij Elzinga Wonen in Enschede hebben wij een grote collectie aan gordijnen, inbetweens en vitrages. Het is dan ook vrijwel zeker dat u bij ons zult slagen.

Wij kunnen u een scala aan mogelijkheden bieden. Door sterke merken zoals Vadain, House of Happiness en Egger. Met deze merken bent u verzekerd van gordijnen van kwaliteit. En bent u volledig op de hoogte van de laatste trends en kleuren.

Elzinga Wonen kan u daarin adviseren. Met de nodige ervaring kunnen wij u helpen beslissen om de juiste sfeer in uw huis te creëren. Nog niet helemaal zeker? Wij kunnen zelfs een styliste regelen die u op de goede weg kan helpen. Benieuwd naar de laatste trends, kleuren en de mogelijkheden? U kunt informatie winnen op de volgende websites:

 

Bovendien kunt u altijd langskomen bij onze woonwinkel in Enschede. Of neem contact op met ons. We geven u graag vrijblijvend en deskundig advies. Wij zijn gevestigd aan de Voortsweg 23- 31 te Enschede. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met ons.

tel. 0534358437

of e-mailen: [email protected].

Wij zijn u graag van dienst!

Tot slot heeft u zelfs de optie om via 3 stappen uw gordijnen online te bestellen met de handige tool van House of Happiness.

gordijnen