Horizontale

Raamdecoratie / Horizontale

De Klassieke horizontale jaloezie is eigenlijk nooit weggeweest. De horizontale jaloezie is een design klassieker die licht en privacy regelt. De jaloezieën zijn er met ladderband in verschillende materialen en kleurmotieven. Zo zijn ze bijvoorbeeld verkrijgbaar gemaakt van hout, aluminium of kunststof.

Hout

Deze geven een natuurlijke sfeer in je huis. Bovendien geschikt voor elk interieur! Lichtinval en doorkijk is makkelijk te bepalen. Het is simpel te kantelen door een ladderband.

Aluminium

Horizontale jaloezieën van aluminium kunnen goed tegen vocht. Ze zijn van goede kwaliteit en zijn tijdloos.

Kunststof

Het is een voordelig en goed alternatief voor hout. Net zoals aluminium kunnen ze goed tegen vocht. Zeer geschikt dus voor vochtige ruimtes!

Schoonmaken

Ze zijn erg eenvoudig om schoon te maken. En ook op verschillende manieren. Dit kan gedaan worden met een stofzuiger of lichtvochtige doek. Bovendien is er ook een speciale stoffer voor horizontale jaloezieën. Een normale stoffer is ook voldoende.

Vragen of advies

Heeft u vragen of advies nodig? Kom gerust langs in de winkel van Elzinga Wonen. Wij zijn gevestigd aan de Voortsweg 23- 31 te Enschede. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met Elzinga Wonen. Of vul het contactformulier in.

tel. 0534358437

of e-mailen: info@elzingawonen.nl.

Wij zijn u graag van dienst!