Klassiek

Woonkamer / Klassieke meubels

In het assortiment van Elzinga wonen in Enschede vind u de klassieke bank of fauteuil die u altijd al zocht. Wij bieden vele verschillende klassieke banken en fauteuils aan. De meubels zijn leverbaar in diverse kleuren en materialen. Als specialist in klassieke meubels en met onze ruime ervaring, voorzien we u graag van persoonlijk advies.

Stel gerust een vraag aan onze deskundige medewerkers

U kunt zowel online als in de showroom onze klassieke banken en fauteuils bekijken. Neem gerust een kijkje in het volledige assortiment klassieke meubels voor de woonkamer door hier te klikken. Mocht u er niet uitkomen of twijfelen, dan voorzien onze deskundige medewerkers u graag van persoonlijk advies. U bent van harte welkom de woonwinkel aan de Voortsweg 23-31
7523 CC ENSCHEDE in Enschede.

Heeft u een vraag over een specifieke meubel of ontvangt u graag meer informatie over klassieke meubels? Bel dan gerust naar het telefoonnummer 053 – 435 84 37 of mail naar [email protected]. Want zitcomfort staat bij ons centraal bij!

Klassieke banken tegen opruimingsprijzen

Op dit moment bieden wij verschillende bankstellen en fauteuils tegen opruimingsprijzen aan. De bankstellen zijn direct leverbaar.