Maatwerk

Fauteuils / Maatwerk

Uw fauteuil op maat gemaakt

Zit u meer dan 8 uur per dag? En heeft u behoefte aan een goede stoel? Maar wilt u zo min mogelijk concessies doen aan een moderne, fraaie vormgeving? Dan is een Fitform Wellnessfauteuil écht iets voor u. Iedere fauteuil uit de Fitform Wellnesscollectie wordt geheel voor u op maat gemaakt. Bij Elzinga Wonen vindt u twee fauteuils uit deze collectie. Namelijk de Fitform Wellness Premium 610 en de Fitform Wellness Premium 614.

Uniek aan deze modellen is dat de rugleuning en zitting in één beweging samen naar achteren kantelen. Hierdoor blijft u in de juiste zithoek zitten. Dit voorkomt dat u onderuit zakt. Bovendien wordt de belasting van uw rug (rugklachten) daarmee sterk verminderd. Uiteraard worden deze fauteuils vervaardigd onder de hoogste kwaliteitsnormen met duurzame materialen.

Persoonlijke lichaamsmaat

Ieder mens is anders. Iedere wens dus ook. Afhankelijk van uw lengte, lichaamsbouw, klachten en behoeftes stellen wij samen met u de ideale fauteuil samen. We bepalen o.a.:

  • Uw ideale zithoogte
  • Ideale zitdiepte voor u
  • Uw ideale armleggerhoogte
  • Het gewenste materiaal voor uw zitkussens
  • De stof die bij uw wensen past
  • De kleur die bij uw interieur past

Wist u dat wij ook een speciale incontinentiemat kunnen leveren? Deze is uitwasbaar zodat de fauteuil als nieuw blijft.

De Fitform Wellness Premium 610 en de Fitform Wellness Premium 614 zijn standaard voorzien van een in hoogte verstelbare lendensteun en van een topswing verstelbare hoofdsteun. Verder beschikken deze fauteuils over een voetenbankverstelling, kantelverstelling, rugleuningverstelling en desgewenst óók over een sta-op-functie. Het verstelmechaniek is fraai weggewerkt in de fauteuil. De ideale combinatie van vormgeving, ergonomie, functionaliteit en het ultieme zitcomfort!

Naast de eigentijdse look en het uitstekende zitcomfort, heeft de Fitform Wellness Premium 614 draaifauteuil nog een noviteit. De armleuningen van de stoel zijn zo geconstrueerd dat ze het lichaam volgen tijdens de verstelbewegingen van de stoel.

Meer informatie

Wilt een proefzit en een gratis zitadvies op maat? Kom dan naar onze showroom in Enschede. Adres en openingstijden kunt u hier vinden. Een relaxfauteuil op maat is al leverbaar v.a. € 2.000,-.