Tapijt en vinyl

Wij bij Elzinga wonen leveren hoogwaardige en duurzame vloerbedekking voor in uw woning. Of het nu gaat om tapijt of vinyl vloeren. Bij onze woonwinkel in Enschede is er keuze genoeg!

Wij werken uitsluitend met top a-merken zoals Desso, Dimension, Bonaparte en Parade. Ook Interfloor vult onze collectie aan met hun ruime assortiment aan tapijt en vinyl vloeren.

Naast het verkopen van vloeren kunnen wij de vloerbedekking ook installeren voor u. Door onze lange ervaring binnen dit vakgebied kunt u ervan uit gaan dat het product op een vakkundige manier word geïnstalleerd in uw woning.

Tapijt bij Elzinga in Enschede

Heeft u interesse of vragen over onze collectie aan tapijt in Enschede? U mag altijd telefonisch contact met ons opnemen via het volgende nummer 053 – 4358437. Ook kunt u het contactformulier invullen

Of e-mailen naar: [email protected]

Wij zijn u graag van dienst!

Tapijt Elzinga Woonwinkel Enschede

Tapijt van Dimension

Wij verkopen hoogwaardig tapijt in diverse soorten en maten van onze partner Tété total-flooring. Hieronder ziet u diverse tapijt assortimenten van de Dimension Interior Design lijn. Wij kunnen het tapijt voor u op maat bestellen en eventueel ook komen leggen in uw woning in Enschede, Hengelo, Almelo en heel Twente. Bent u geïnteresseerd in ons hoogwaardige tapijt van Dimension? Stel hier gerust al uw vragen via de Whatsapp over tapijt of bel ons op 0534358437.