Vloeren

De beste vloeren van Enschede en omgeving

Bij Elzinga Wonen bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen van een nieuwe vloer in Enschede. Wij bieden een ruim assortiment aan diverse soorten vloeren in onze vloerenwinkel. Van tapijt, laminaat, vloerkleden tot aan PVC vloeren. Kom langs en bekijk het uitgebreide vloerenassortiment in onze woonwinkel in Enschede. Heeft u advies nodig? Dan nemen we graag de tijd voor u. Plan een afspraak of kom direct naar Elzinga wonen, Voortsweg 23-31 in Enschede.

Vraag uw gratis stalen aan

Niet is fijner dan op uw gemak bekijken welke vloer het beste bij uw huis past. Bij Elzinga wonen bieden we daarom de mogelijkheid om gratis stalen aan te vragen. Zo kunt u in alle rust uw nieuwe vloer uitkiezen!

 

Vraag gratis stalen aan

Uw nieuwe sfeervolle vloer koopt u in onze vloerenwinkel in Enschede

Heeft u een nieuwe woning gekocht, of bent u op zoek naar de juiste vloer voor bijvoorbeeld uw woon- of slaapkamer? Niets is zo belangrijk als een mooie vloer die past bij de rest van het interieur van uw woning. Een vloer bepaalt namelijk voor een groot deel de uitstraling van uw kamer. Uw woning maakt u écht compleet met een sfeervolle vloer.

Er is tegenwoordig een groot aanbod aan vloeren. Ook bij Elzinga wonen is er genoeg keuze! Ons laminaat heeft de unieke uitstraling van echt hout of steen, wat uw huis een natuurlijke uitstraling geeft. Kiest u voor een PVC vloer, dan kiest u voor een duurzame en slijtvaste vloer!

Uiteraard kunt u ons voor advies altijd mailen op [email protected] of bellen op 053 – 435 84 37.

 

Neem contact op  Maak een afspraak

PVC vloeren

Bent u op zoek naar veelzijdigheid en duurzaamheid? Bekijk dan de verschillende soorten designs en texturen van PVC vloeren eens. Een stijlvolle en praktische oplossing voor uw interieur, dat is wat een PVC vloer u biedt. Door het onderhoudsgemak en voordelen als geluidsisolerende eigenschappen, is een PVC vloer zeer geschikt voor drukbezochte ruimtes, zoals de woonkamer.

Tapijt

Wilt u een warme en comfortabele sfeer in een knusse ruimte creëren? Tapijt biedt u niet alleen een zachte ondergrond, maar ook een uitnodigende sfeer in elke gewenste ruimte. Ons assortiment bestaat uit tapijt in verschillende kleuren en texturen. Zo kiest u gegarandeerd voor gezelligheid en rust in huis!

Vinyl

Vinyl biedt veelzijdigheid en eenvoud in uw huis. Doordat deze vloersoort duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is, is het een populaire vloer. De waterbestendige eigenschappen maken deze vloer ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

Laminaat

Met laminaat heeft u de keuze uit een veelzijdig en betaalbaar assortiment voor een prachtige vloer in uw woning! Het design van ons laminaat varieert van natuurlijk hout tot moderne tegels. Zo zit er zeker wat voor uw woning tussen! Omdat laminaat eenvoudig te installeren en gemakkelijk te onderhouden is, is het een populaire vloerkeuze voor bijvoorbeeld gezinnen.

Vloerkleden

Is er een ruimte in uw huis die nog wat sfeer mist? Dan voegt u met een vloerkleed op maat een gezellig accent toe! Of u nu op zoek bent naar meer gezelligheid, of gaat voor een statement in bijvoorbeeld uw slaapkamer. Met een keuze uit verschillende materialen, patronen en kleuren, creëert u een unieke uitstraling!

Type vloeren en isolatie

Bent u op zoek naar een vloer in Enschede met goede isolerende eigenschappen? Een vloer is niet alleen sfeerbepalend, maar biedt ook een isolerende laag tussen de grondlagen van uw huis. Een goed isolerende vloer kan u een flinke energiebesparing opleveren.

Een vloer heeft ook een geluiddempende werking. Het materiaal waarvan de vloer gemaakt is, bepaalt de mate van geluidsdemping en varieert voor de verschillende vloertypes. Onze vloerspecialist in Enschede kan u alles vertellen over de isolatie- en geluidsdemping van de desbetreffende vloer.

Onze specialisten voorzien u van persoonlijk advies en leggen graag op professionele wijze een vloer bij u in de woning! Waarom niet een passend vloerkleed bij de door u gekozen vloer? Ook daarmee helpen we u graag.

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende merken:

ZACHTE-VLOERBEDEKKING  

HARDE-VLOERBEDEKKING

Vorwerk teppich Forbo-Linoleum
Desso Tapijt Livy PVC by Quickstep
Bonaparte Tapijt Quickstep Laminaat-Parket
Dimension Tapijt Bodiax PVC vloeren
Interfloor vinyl-tapijt The riged PVC by Belakos
Heuga Tapijt project tegel PVC-Vloeren Novilon
Sfeer vol wonen Gerflor PVC
Classic Wooldesign

Uw vloerenspecialist in Enschede!

Elzinga Wonen is dé vloerenwinkel in Enschede. Of u nu op zoek bent naar tapijt, vinyl, PVC of laminaat; in onze vloerenwinkel bent u aan het juiste adres! Onze vloerspecialisten adviseren u graag bij het kiezen van uw nieuwe vloer in Enschede. Wij verzekeren u van persoonlijk advies op maat. Bij Elzinga wonen kunt u ook gratis stalen aanvragen. Zo kunt u de opties thuis rustig bekijken. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met Elzinga Wonen via 053-4358437 of een mail sturen naar [email protected]

Wij zijn u graag van dienst! Kom gerust een kijkje nemen in onze woonwinkel in Enschede, wij zijn dagelijks geopend.

 

Neem contact op  Maak een afspraak