Vloeren

De beste vloeren van Enschede en omgeving

Bij Elzinga Wonen bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen van een nieuwe vloer. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse soorten vloeren in onze woonwinkel. Van parketvloeren, laminaat, vloerbedekking tot aan PVC vloeren. Kom langs en bekijk ons uitgebreide vloerenassortiment in hartje Enschede.

Sfeervolle vloer

Vloeren Elzinga Wonen

Heeft u een nieuwe woning gekocht of bent u op zoek naar de juiste vloer voor in uw woon- of slaapkamer? Niets is zo belangrijk als een mooie vloer die past bij de rest van het interieur van uw woning. Een vloer geeft namelijk een warme uitstraling aan uw kamer. Door een sfeervolle vloer uit te zoeken met een stenen of natuurlijke look wordt uw woning echt compleet. Er is tegenwoordig een groot aanbod aan vloeren. Ons laminaat heeft een unieke uitstraling van echt hout of steen waardoor dit een natuurlijke uitstraling heeft in huis. Een PVC vloer daar in tegen is duurzaam en slijtvast. Onze specialisten helpen u graag bij het uitzoeken van een vloer die aan al uw wensen voldoet.

Wij voeren verscheidene A-merken, zoals:

ZACHTE-VLOERBEDEKKING  

HARDE-VLOERBEDEKKING

Belakos Forbo-Linoleum
Bergos Tapijt Forbo-Project
Desso Tapijt Novilon-Vinyl
Bonaparte Tapijt Quickstep Laminaat-Parket
Dimension Tapijt PVC-Vloeren Metro-Flor
Interfloor vinyl-tapijt PVC-Vloeren Durofloor
Parade Tapijt PVC-Vloeren Novilon
Sfeervolwonen
Classic Wooldesign

Type vloeren en isolatie

Bent u op zoek naar een vloer die goed isoleert? Een vloer is naast sfeer bepalend een isolerende laag tussen de grondlagen van uw huis. Een goed isolerende vloer kan u een flinke energiebesparing opleveren. Bij het bepalen van een nieuwe vloer wordt er vaak gekeken naar de duurzaamheid en of de vloer onderhoudsvriendelijk is. Een vloer is tevens geluiddempend. Door het soort materiaal is elk type vloer weer anders qua geluidsdemping. Onze vloerspecialist kan u precies vertellen wat de isolatie- en geluidsdemping betreft van de desbetreffende vloer.

Hier volgen een aantal opties van vloeren die wij kunnen leveren:
Tapijt
– PVC vloeren
– Vinyl vloeren
– Laminaat vloeren

Wij kunnen bij de vloeren passende vloerkleden op maat leveren. Onze specialisten voorzien u van persoonlijk advies en leggen graag op professionele wijze een vloer bij u in de woning!

Gratis stalen & persoonlijk advies

Elzinga Wonen biedt u de mogelijkheid om gratis stalen aan te vragen. Hierdoor bent u zeker van de juiste keuze voor een vloer. Klik hier om gratis stalen aan te vragen. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met Elzinga Wonen via 053-4358437 of e-mailen: info@elzingawonen.nl

Wij zijn u graag van dienst! Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom, wij zijn dagelijks geopend.