Informatie over zonwering

Zonwering Enschede

Zonwering voor buiten is ideaal voor het weren van de zon! Wij hebben verschillende mooie systemen in ons aanbod zitten zoals knikarmschermen, markiezen, uitvalschermen en rolluiken. De schermen houden fel zonlicht tegen en zorgen voor een aangename temperatuur in uw woning of op uw terras. Daarnaast zijn is de zonwering Enschede esthetisch erg aantrekkelijk en van zeer hoge kwaliteit.

 

 

Knikarmschermen

De mooie knikarmschermen of ook wel terrasschermen genoemd zijn een waardevolle investering. Onze terrasschermen hebben een lange levensduur doordat wij uitsluitend met Nederlandse leveranciers werken. De onderdelen worden in Duitsland gefabriceerd en in Nederland verwerkt tot een hoogwaardig en zeer betrouwbaar product. De terrasschermen van deze hoge kwaliteit zijn dus ideaal voor een terras en houden veel fel zonlicht tegen. Daarnaast kunnen ze zelfs tegen een beetje regen doordat het water naar het einde van het scherm loopt en zijdelings wordt afgevoerd. Voor terrasschermen zonwering Enschede zijn wij de juiste keuze.

Markiezen

Bent u op zoek naar een wat zonwering met nostalgische vormgeving en tevens functionele zonwering Enschede dan kunnen markiezen de uitkomst bieden. Deze zonwering Enschede is uiterst populair vanwege het nostalgische uiterlijk en het sfeervolle aanzien wat uw woning hiermee kan krijgen. De frames van deze markiezen worden gemaakt van natuurlijk houd of onderhoud-arm aluminium. De gezellige en opvallende aanblik die deze zonwering aan uw woning geeft kan zelfs worden mee berekend in uw hypotheekaftrek. Functioneel, sfeervol en echt meerwaarde, dat is wat deze markiezen bieden.

Uitvalschermen

Als een vrije doorloop niet noodzakelijk is zijn uitvalschermen ideaal voor dat soort plaatsen. Deze schermen zijn geschikt voor elk raamtype en worden vaak aan de voorzijde van woningen en balkons gebruikt. De zonwering Enschede zorgt er voor dat het felle licht geweerd wordt en u een aangename temperatuur in uw woning krijgt. Ook al zijn deze schermen eenvoudig, ze zijn wel efficiënt en ze creëren een prachtige sfeer aangezien ze in veel verschillende kleuren leverbaar zijn.

Rolluiken

Rolluiken zijn een vorm van zonwering Enschede die zichzelf terugverdient. U bespaard behoorlijk op uw energierekening doordat de rolluiken zorgen voor een isolerende werking. Daarnaast zijn ze zelfs inbraak werend. De rolluiken zijn verkrijgbaar in aluminium van Heroal. Ze zijn er in diverse kleuren en er zijn twee varianten van deze zonwering Enschede. Inbouw en opbouw. De afwerking van inbouw rolluiken is subliem maar het toepassen van dit ontwerp vereist veel kundigheid van alle betrokken personen.

Screens

Ontbreekt het bij uw huis of gebouw van ruimte rondom dan is een screen of zip-screen een uitstekende oplossing. Deze zonwering Enschede schuift langs het kozijn van boven naar beneden en neemt geen extra ruimte in beslag. Ideaal voor bedrijfs- en schoolgebouwen waar uitstekende schermen vaak niet gewenst zijn. Daarnaast is het mogelijk om van binnen naar buiten te kijken doordat het glasveldoek een geweven structuur heeft waardoor het als open kan worden ervaren. Bij zulke grote gebouwen kan het vaak voorkomen dat de schermen wind en weer meemaken doordat ze niet op tijd naar boven worden gehaald. Deze zonwering Enschede schermen zijn ook gewoon geschikt voor bijvoorbeeld uw slaapkamer. Uw kamer zal goed donker worden als het scherm omlaag gelaten is en zal tevens als hor dienst doen aangezien er geen kieren tussen het doek en de geleiders zitten. Een mooie afsluiting dus.

Contact

Voor meer informatie over ons zeer complete en uitgebreide aanbod van zonwering Enschede zijn wij telefonisch bereikbaar op 053-4358437 en onze e-mail is: info@elzingawonen.nl. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze vestiging zodat u zelf het een en ander kan bekijken en advies krijgt. Wij zijn gevestigd aan de Voortsweg 23-31 te Enschede.

 

Dit voorjaar weer onze bekende actie  – 20 % korting