Pvc Quik-step livyn

Assortiment

Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan pvc Quik-step Livyn. Deze hoogwaardige pvc zal onbetwist uw wensen vervullen voor elke ruimte in uw huis.

Voor meer informatie over Pvc Quik-step Livyn vloeren kunnen wij u doorverwijzen naar de officiële website van Quik-step. Op deze website vindt u de nodige product-informatie van plaatsing tot reiniging. En uiteraard handige tools om een beeld te krijgen van hoe de vloeren eruit zullen zien in een ruimte.

Ook kunt u samples aanvragen van vloeren waar u in geïnteresseerd bent.

http://www.quick-step.nl/

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u ons altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

 

Waarom een pvc Quik-step Livyn vloer?

Pvc Quik-step Livyn vloeren bestaan uit vijf verschillende lagen. Daardoor zijn ze niet alleen waterbestendig en geluiddempend maar voelen ze ook lekker warm en zacht aan je voeten aan. Toch zijn deze vloeren erg dun, wat hen perfect voor renovaties maakt.

  1. Een hoog performance bovenlaag: deze bescherming laag met Scratch en Stain Guard technologie beschermt je vloeren tegen vuil, vlekken en krassen. Bovendien is het makkelijk te schoonmaken en onderhouden. De extra matte glansafwerking garandeert een natuurlijk uitzicht.
  2. Een zeer fijn gedrukte decoratieve pvc-laag: je pvc vloer heeft zijn unieke en authentieke uitzicht te danken aan de geavanceerde druktechniek die gebruikt wordt voor deze laag.
  3. Een sterke, stootbestendige vinylkern: deze waterbestendige en geluiddempende pvc kern zorgt voor comfort en duurzaamheid.
  4. Een extra stabiliserende laag: deze laag bevat een enorm grote dichtheid aan glasvezels. De vorm van de pvc vloer verleent bijkomende stabiliteit.
  5. Een bijzonder efficiënte, stootbestendige ruglaag in pvc: deze vochtbestendige laag garandeert perfect gebalanceerde vloerpanelen die niet vervormen of kromtrekken.

 

Afbeeldingsresultaat voor quick step livyn pvc

master installer
pvc vloer
pvc vloer