Bodiax pvc vloeren

 Creëer uw eigen betaalbare en sfeervolle woonambiance met Bodiax!

De Bodiax pvc vloeren maken iedere ruimte tot een zeer smaakvol interieur. Bodiax biedt u schitterende collecties, zowel PVC- als laminaat vloeren.

Elke vloer biedt u een hoogwaardige kwaliteit en een uniek decor met voelbare structuren en een minimale patroonherhaling.

Bodiax vloeren geven elke ruimte een bijzonder karakter!

Wat maakt Bodiax PVC uniek?

Bodiax besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van haar producten en de productieprocessen om u een uniek product te bieden. Bovendien bestaat Bodiax PVC voor meer dan 50% uit gerecyclede materialen welke op hun beurt ook weer recyclebaar zijn. Daarnaast is het Bodiax PVC voorzien van een dubbele glasfiber-laag waardoor de kans op krimp of uitzetten minimaal is. Kiest u voor Bodiax PVC dan heeft u verder de garantie dat het product bij huishoudelijk gebruik tot wel 20 jaar meegaan!

5 redenen om voor Bodiax PVC vloeren te kiezen;

PVC vloeren zijn enorm populair. Dit niet alleen vanwege de natuurgetrouwe uitstraling die het heeft. Er zijn nog meer belangrijke voordelen te benoemen die de keuze voor PVC logisch maken.

  • Een PVC vloer van Bodiax is onderhoudsvriendelijk. Doordat een PVC vloer waterafstotend is kunt u deze eenvoudig en snel onderhouden.
  • Bodiax PVC is comfortabel en sfeervol. De uitstraling van het PVC is nauwelijks van echt te onderscheiden. Daarnaast geleidt het warmte waardoor het zeer comfortabel aan de voeten is.
  • Bodiax PVC is duurzaam en slijtvast. Hierdoor kunt u ongekend lang genieten van uw prachtige PVC vloer.
  • PVC vloeren zijn aantrekkelijk geprijsd. De prijs-kwaliteitverhouding is uitzonderlijk goed. Hierdoor kunt u maximaal genieten van een kwalitatieve vloer tegen een scherpe prijs.
  • Bodiax PVC is geschikt voor ruimtes waar vloerverwarming of vloerkoeling aanwezig is.

Gratis Stalen Bodiax PVC Vloerbedekking

Elzingawonen biedt u de mogelijkheid om gratis stalen aan te vragen. Hierdoor bent u zeker van de juiste keuze voor de juiste PVC vloerbedekking. Klik hier om gratis stalen aan te vragen. Binnen enkele werkdagen heeft u de gratis PVC vloerstalen in huis.

U kunt natuurlijk ook langskomen in de showroom om daar samen met onze Vloerspecialisten, onder het genot van een kopje koffie, de juiste vloer te kiezen die naadloos aansluit bij uw woon-idee.