Rolgordijnen

rolgordijnen

Rolgordijnen

Deze populaire gordijnen hangen aan de binnenkant van uw woning. Ze zijn eenvoudig verticaal te rollen. Zowel naar boven en beneden. Vroeger werden rolgordijnen gemaakt van katoen. Maar tegenwoordig bestaan de meesten uit polyester. Polyester is vormvast. Bovendien zijn ze minder gevoelig voor krimpen dan katoen. Ze zijn eenvoudig te bedienen met een kralenketting aan de zijkant van het gordijn.

Deze type zonwering is praktisch in gebruik. Maar ook brengt het sfeer in uw huis. Voor elk raam is er een oplossing te vinden. Dit komt door de vele mogelijkheden in kleur, materiaal en de afwerking. Naast zonwering, kunnen rolgordijnen ook nog eens een verduisterende functie hebben. Dit maakt ze perfect voor in bijvoorbeeld de slaapkamer. Er zijn verschillende soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verduisterende of transparante rolgordijnen of met een motief.

De uitgebreide collectie van Elzinga Wonen te Enschede kent niet alleen bijzondere kleuren. Maar ook mooie designs en natuurlijke materialen. Hierdoor kunt u ze toevoegen aan elk interieur!

Wij zijn dealer van de volgende merken:

De rolgordijnen specialist van Enschede

Voor informatie en verschillende mogelijkheden op het gebied van rolgordijnen kunt u gerust een kijkje komen nemen bij Elzinga Wonen te Enschede. Of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij adviseren u graag.

Contact gegevens: Elzinga Wonen, Voortsweg 31, Enschede.

Tel. 053-4358437

e-mail: [email protected]