Rolgordijnen

Rolgordijnen

Deze populaire gordijnen hangen aan de binnenkant van uw woning en rolt u eenvoudig verticaal naar boven en beneden. Vroeger werden rolgordijnen gemaakt van katoen, maar tegenwoordig bestaan de meesten uit polyester. Polyester is vormvast en minder gevoelig voor krimpen dan katoen. U bedient ze eenvoudig met een kralenketting aan de zijkant van het gordijn.

Deze type zonwering is praktisch in gebruik en brengt sfeer in uw huis. Dankzij de vele mogelijkheden in kleur, materiaal en afwerking is er voor elk raam een oplossing te vinden. Rolgordijnen kunnen, naast zonwering, ook nog eens een verduisterende functie hebben. Dit maakt ze perfect voor in bijvoorbeeld de slaapkamer. Er zijn verschillende soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verduisterende of transparante rolgordijnen of met een motief.

De uitgebreide collectie van Elzinga Wonen te Enschede kent bijzondere kleuren, mooie dessins en natuurlijke materialen. Omdat deze zonwering in vrijwel elke kleur verkrijgbaar zijn, kunt u ze eenvoudig toevoegen aan elk interieur.

 

Wij zijn dealer van de volgende merken:

Kom eens langs!

Voor informatie en verschillende mogelijkheden op het gebied van rolgordijnen. Kunt u gerust een kijkje komen nemen bij Elzinga Wonen te Enschede. Wij adviseren u graag.

Contact gegevens: Elzinga Wonen, Voortsweg 31, Enschede.

Tel. 053-4358437

e-mail: info@elzingawonen.nl