Slaapkamermeubels

Alles voor uw slaapkamer op één plek

Wanneer u op een zoektocht bent naar bedden in Enschede, dan bent u op zoek naar een essentieel onderdeel van uw slaapkamer. Maar een slaapkamer bestaat uit meer dan alleen een bed en dat weten wij bij Elzinga Wonen maar al te goed! Daarom kunt u bij onze beddenzaak in Enschede terecht voor een complete slaapkamer. Bij ons vindt u niet alleen maar de mooiste en meest comfortabele bedden, zoals boxsprings en waterbedden, maar ook diverse slaapkamermeubels om uw slaapkamer helemaal eigen te maken. Zo hebben wij in onze beddenwinkel ook mooie kledingkasten, prachtige nachtkastjes en een praktische dressoirs. Of u nu voor een industriële look gaat, of een meer romantische; bij onze beddenzaak in Enschede vindt u alles voor uw nieuwe slaapkamer.
Heeft u een vraag, kunt u wel wat interieuradvies gebruiken, of wilt u bijvoorbeeld onze bedden uitproberen door middel van proefliggen? Kom dan gerust langs in onze beddenwinkel in Enschede! In onze showroom kunt u diverse modellen uitproberen en bekijken. Uiteraard kunt u ons ook altijd mailen op [email protected] of bellen op 053 – 435 84 37. We helpen en adviseren u graag!

 

Bel ons Mail ons Kom proefliggen

waterbed

Bedden

Bent u op zoek naar een nieuw bed in Enschede? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want onze beddenspeciaalzaak heeft precies wat u nodig heeft! In Enschede bieden wij een prachtige en uitgebreide collectie van verschillende bedden aan. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u het perfecte bed vindt dat aan uw wensen voldoet. Ons assortiment omvat onder andere boxsprings, zorgbedden en waterbedden.

boxspring kopen Enschede

Boxspring

De boxspring geniet op dit moment van immense populariteit. Deze stijlvolle slaapoplossing bestaat uit een veerkrachtig onderstel met daarbovenop een comfortabel matras. Het unieke kenmerk van een boxspring is het uitstekende ademend vermogen en de mogelijkheid om de vering aan te passen aan de individuele behoeften. Als specialist op het gebied van boxspringbedden staat Alkoof klaar om u deskundig te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze.

boxsprings Enschede

Matrassen

Een kwalitatief matras vormt een van de cruciale elementen voor een goede nachtrust. Daarom is het van groot belang om een matras te selecteren waarop u comfortabel kunt liggen. Bij Elzinga Wonen hebben we een uitgebreide collectie matrassen samengesteld, variërend van polyether tot natuurlatex, en van pocketveer tot combispring matrassen. Samen zullen we het matras ontdekken dat perfect aansluit bij uw wensen.

kast

Linnenkasten

Kasten voor kleding en linnen zijn essentieel in de slaapkamer, waar u uw kleding, schoenen, beddengoed en andere items opbergt. Naast het bieden van opslagruimte, fungeren kledingkasten en linnenkasten als belangrijke stijlelementen in de slaapkamer.

nachtkastje

Nachtkastjes

Nachtkastjes zijn een onmisbaar element in de slaapkamer. Ze fungeren vaak als praktische opbergplek voor diverse items, aangezien rondslingerende spullen al snel een rommelige uitstraling aan de slaapkamer kunnen geven. Onze nachtkastjes zijn verkrijgbaar in diverse stijlen. Of u nu op zoek bent naar een modern, retro, vintage of industrieel nachtkastje, wij hebben zonder twijfel een exemplaar dat perfect aansluit bij uw interieur.

zorgbedden

Zorgbedden

Bent u op zoek naar een zorgbed in Enschede? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want onze beddenspeciaalzaak heeft precies wat u nodig heeft! In Enschede bieden wij een geselecteerde collectie van zorgbedden aan. Onze zorgbedden zijn praktisch en comfortabel en bieden u een zorgeloze ervaring bij u thuis.

Stel uw nieuwe slaapkamer samen in onze beddenwinkel in Enschede

Uw slaapkamer is een plek waar u tot rust kunt komen, waar u privacy heeft en waar u zich kunt ontspannen. Het is daarom uiterst belangrijk dat u zich prettig en thuis voelt in uw slaapkamer. Om dit te realiseren, helpen wij u graag in onze beddenzaak in Enschede. Elzinga Wonen barst van sfeervolle en leuke slaapkamer ideeën. Samen met u zorgen we ervoor dat u een slaapkamer creëert die volledig voldoet aan uw eisen en wensen!

Comfortabel slapen doet u in een bed van Elzinga Wonen

Uw zoektocht naar bedden in Enschede eindigt bij Elzinga Wonen. Bij ons vindt u, naast uw nieuwe bed, uw volledig nieuwe slaapkamerinrichting. Wilt u ook elke dag wakker worden in de slaapkamer van uw dromen? Kom dan eens langs bij dé beddenzaak van Enschede: Elzinga Wonen! We hebben een ruim assortiment aan bedden. Of u nu op zoek bent naar een boxspring op maat, een zorgbed, of een kwalitatief hoogstaand waterbed; bij Elzinga Wonen slaagt u zeker! Wilt u graag persoonlijk en professioneel (interieurs)advies? Of gewoon in alle rust verschillende bedden en modellen uitproberen door middel van proefliggen? Kom dan langs in onze beddenwinkel in Enschede! In onze showroom helpen we u graag verder om uw perfecte bed, boxspring, of slaapkamer samen te stellen.

De perfecte kast voor een opgeruimde slaapkamer

Een opgeruimde en nette slaapkamer zorgt voor meer rust. Daarom is een goede kledingkast van essentieel belang. Een kledingkast koopt u niet vaak, daarom bieden we bij Elzinga Wonen alleen maar garderobekasten van hoge kwaliteit aan. Zo heeft u jarenlang gemak en plezier van uw nieuwe kledingkast.
Wilt u graag meer weten over onze kledingkasten, bedden of andere slaapkamermeubels? Breng dan eens een bezoek aan onze beddenzaak in Enschede of neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, te mailen naar [email protected] of te bellen naar 053 – 435 84 37.

 

Bel ons Mail ons Maak een afspraak