Screen en zip-(ritssluiting)screen

 

Zip-screen kap 95, 105 en 125

Ook deze screen met aan de zijkanten van het doek een rits, hebben wij in ons assortiment. Het voordeel is, dat er geen kieren meer tussen doek en geleiders zitten en daardoor kan de screen tevens als hor dienst doen.

Met verduisteringsdoek is de ZIP-screen zeker erg goed toe te passen voor slaapkamers, het verduisteringsdoek zit stevig vast in de geleider, uw slaapkamer zal goed donker worden.

De ZIP-screen kap 95 is verkrijgbaar in een handbediende en elektrische uitvoering. Met een afgeronde of afgeschuinde voorkap.

De ZIP-screen 105 hebben we alleen met een afgeschuinde voorkap in ons assortiment, de screen wordt altijd elektrisch bediend, uitgevoerd met een Somfy of Altron motor. Bediening door opbouwschakelaar of, tegen meerprijs, met afstandsbediening.

Kap 95 windvast

Deze screen is een luxe uitvoering van de normale screen. Het doek wordt in alle posities strak gehouden doordat er koorden door de geleiders lopen die het doek continue op spanning houden.

Ook in situaties waar veel wind is, hangen de doeken strak en kan het niet uit de geleiders waaien. De windvaste screens zijn alleen leverbaar met afgeschuinde voorkappen.

Voor de bediening kunt u weer een keuze maken uit diverse handbedieningen en elektrische bedieningen. De voorkap is afgeschuind en in alle gewenste RAL-kleuren te verkrijgen.

screen
screen