Plisse Shades

zonnewering

Decoratief voor elke raamvorm

Plisse shades zijn bij Elzinga Wonen beschikbaar in een mooie collectie van scherp gevouwen stof. Bovendien is de zigzag vorm erg mooi. Aangezien er verschillende soorten lichtdoorlatende stoffen om uit te kiezen zijn, is het handig het kundige personeel van Elzinga Wonen je te laten adviseren. Sinds 1923 zijn wij namelijk gespecialiseerd in woning inrichting. Wij weten de juiste inschatting te maken op het gebied van lichtinval. Je kunt jouw favoriete kleur kiezen. Deze kan uiteen lopen van subtiele zachte tonen, tot warme aardse tinten. Of felle, levendige kleuren tot metallic.

Verschillende toepassingen

Plisse shades kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Ze kunnen op verschillende manieren gesneden worden. Ook voor ramen die geen 90 graden hoeken hebben. Bovendien passen ze altijd op elke raam. Elzinga Wonen, gevestigd in provincie Overijssel, vertelt graag over alle mogelijkheden van plisse shades.

Stof welke gevouwen wordt de zogeheten : Plisse Shades

Uitermate geschikt voor serres. Omdat deze stoffen 15 graden tot 180 graden,
dus liggend kan worden gebruikt. Zonder direct te zullen gaan doorhangen.
Plus de omgekeerde werking, sluiten van onder naar boven. Bekijk hier de brochure met Plisse gordijnen van onze dealer Toppoint: Plisse gordijnen Toppoint.

Plisse Shades bij woonwinkel Elzinga in Enschede

Wij nodigen je van harte uit eens bij ons langs te komen in Enschede. We adviseren u graag vrijblijvend over plisse shades. En de mogelijkheden van deze prachtige raamdecoratie. Wij vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk. We nemen dus graag de tijd voor je! De koffie staat voor je klaar in de Voortsweg 23-31 te Enschede.

Je kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer 053-4358437 of via het contactformulier.