PVC vloeren

De beste PVC vloeren van Enschede en omgeving

Bent u op zoek naar duurzame en slijtvaste PVC vloeren? PVC vloeren voldoen aan die eisen en ze zijn daarnaast onderhoudsvriendelijk, comfortabel en sfeervol. Deze vloeren zijn waterafstotend en om die reden eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn ze nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden en hebben daarom een zeer sfeervolle uitstraling.

Zeer uitgebreid assortiment

Voor een zeer uitgebreid assortiment aan PVC vloeren Enschede moet u bij woonwinkel Elzinga zijn! Wij hebben PVC vloeren van Quik-step Livyn en van Bodiax. De vloeren van Quik-step Livyn bestaan uit wel vijf verschillende lagen, daardoor voelen ze lekker warm en zacht aan je voeten en zijn ze zelfs geluiddempend en waterbestendig. Daarnaast zijn het ook nog eens erg dunne PVC vloeren wat deze zeer geschikt maakt voor renovaties.

Quickstep vloeren Elzinga beddenwinkel

Opbouw Quick-step vloeren

De Quik-step Livyn vloeren bestaan uit een hoge performance bovenlaag. Die beschermende laag is gerealiseerd met Scratch en Stain-Guard technologie en beschermt uw vloer tegen krassen, smerige vlekken en vervelend vuil. Al deze smerigheid is gemakkelijk schoon te maken en de speciale matte glansafwerking zorgt ervoor dat de vloer er continue als nieuw uit zal zien. Onder deze beschermende bovenlaag zit een decoratieve laag die de vloer zijn authentieke uiterlijk geeft. De kern van het hele geheel bestaat uit een sterk en stootbestendig vinyl wat deze PVC vloer Enschede extra comfort en duurzaamheid geeft. Om het geheel te stabiliseren is er een laag van glasvezels verwerkt met een erg hoge dichtheid. De onderste laag bestaat uit pvc en zorgt ervoor dat de vloer vochtbestendig is en de vloerpanelen in balans blijven en zo niet raar gaan vervormen of zelfs kromtrekken.

Quick step vloeren Enschede

Sfeervolle ruimtes met Quick-step vloeren

PVC vloeren van Bodiax stellen u in staat om een zeer sfeervolle ruimte te creëren. De PVC vloeren van Bodiax bestaan uit gerecyclede materialen, zelfs voor meer dan 50%. De kans op krimpen of uitzetten van deze vloeren wordt minimaal gehouden door de dubbele glasvezel laag die verwerkt zijn in Bodiax vloeren. Bij huishoudelijk gebruik gaan deze kwalitatieve vloeren zelfs tot wel 20 jaar mee! En of dat kwaliteit is. Naast de hoge kwaliteit zijn deze vloeren erg populair vanwege de natuurlijke uitstraling. Zoals met veel PVC vloeren het geval is zijn deze onderhoudsvriendelijk doordat ze water afstotend zijn en daardoor eenvoudig te onderhouden. Al met al zeer kwalitatieve vloeren met een sfeervolle uitstraling tegen een betaalbare prijs.

Quick-step vloeren beddenwinkel Elzinga Enschede

Vragen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 053-4358437 als u meer vragen heeft.. Daarnaast zijn we bereikbaar via mail: [email protected]. Ook hebben wij een vestiging waar u van harte welkom bent en wij u graag te woord staan.