Boxsprings

Dé boxspring beddenwinkel van Enschede en omgeving

 

boxspring kopen Enschede

Op zoek naar een boxspring op maat?

Weet u niet welk formaat boxspring geschikt is voor uzelf? Dan helpen wij u uit de brand! Het wordt aangeraden om een formaat boxspring te kiezen die groter is dan jouw lengte. Daarnaast moet er ook rekening gehouden worden met het matras. Hier speelt uw gewicht een rol in. Tot slot moet u ook rekening houden met de grootte van de slaapkamer. Een boxspring inclusief hoofdbord neemt namelijk al snel veel ruimte in beslag. Onze boxsprings worden geleverd in de volgende maten:

  • 140×200
  • 160×200
  • 200×200
  • 210×200
  • 220×200
boxspring

Wij hebben diverse merken boxsprings!

Indien u van plan bent een boxspring te kopen, dan komt u nog voor een aantal keuzes te staan. U zou namelijk een boxspring moeten kiezen uit talloze merken. Bij Elzinga Wonen hebben wij diverse merken boxsprings in verschillende prijsklassen te koop. Zo hebben wij onder anderen boxsprings van ‘Van Landschoot’ en van ‘Key West Bedding’. Verder zal u moeten kiezen van welke stof en welke kleur de bekleding van de boxspring moet zijn. Tot slot zal u moeten bepalen of u kiest voor een standaard boxspring of een elektrisch verstelbare boxspring.

boxsprings Enschede

Dé beddenspeciaalzaak van Enschede

Heeft u vragen of wilt u eens een paar boxsprings uitproberen? Kom dan gerust langs in onze beddenspeciaalzaak in Enschede! In onze showroom kunt u diverse modellen uitproberen en wie weet zit er een mooie aanbieding tussen. Uiteraard kunt u ons ook mailen op [email protected] of bellen op 053 – 435 84 37.

 

Bel ons Kom proefliggen

Elzinga Wonen werkt graag in de regio van Twente, zo komen onze klanten vaak uit de volgende plaatsen: Enschede, Lonneker, Boekelo en Glanerbrug.