Boxsprings

Dé boxspring beddenzaak van Enschede en omgeving.

boxspring kopen Enschede

Het juiste formaat kiezen

Niet iedereen weet welk formaat boxspring het beste past bij zijn of haar slaapkamer. Zo neemt een boxspring inclusief hoofdbord toch wel wat ruimte in beslag. Daarnaast is het aanbod in bedtextiel en beddengoed voor elk formaat anders.

Boxsprings worden vaak geleverd in de volgende maten:

  • 140×200
  • 160×200
  • 200×200

Er zijn ook grotere maten bedden te koop, variërend van 210 en 220 in lengte, speciaal voor de langere mensen.

boxspring

Merken boxsprings

Als je eenmaal een boxspring wil kopen dan moet je nog een keuze maken uit de diverse merken. In ons assortiment vind je verschillende boxspring bedden in verschillende prijsklassen van merken als ‘van Landschoot’ en ‘Key west bedding‘. Bovendien kun je uit meerdere kleuren en stoffen kiezen. Bij beddenzaak Elzinga zijn ze te koop in natuurlijke kleuren, maar ook in paars, blauw, groen en rood. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring, hierdoor past de boxspring nog beter bij je slaapbehoeften.

boxsprings Enschede

Is je interesse gewekt en ben je benieuwd naar ons assortiment? Kom dan eens langs in onze winkel! Hier kun je de diverse modellen uitproberen en wie weet zit er een mooie aanbieding voor je bij. Uiteraard kunt u ook eerst mailen op info@elzingawonen.nl bellen kan op 053 – 435 84 37.

Elzinga Wonen werkt graag in de regio, zo komen onze klanten vaak uit de volgende plaatsen: Enschede, Lonneker, Boekelo en Glanerbrug.