Boxsprings

Dé boxspring beddenwinkel van Enschede en omgeving

 

boxspring kopen Enschede

Boxspring op maat

Niet iedereen weet welk formaat boxspring het beste past bij zijn of haar slaapkamer. Zo neemt een boxspring inclusief hoofdbord toch wel wat ruimte in beslag. Daarnaast is het aanbod in bedtextiel en beddengoed voor elk formaat anders.

Boxsprings worden vaak geleverd in de volgende maten:

  • 140×200
  • 160×200
  • 200×200

Er zijn ook grotere maten bedden te koop, variërend van 210 en 220 in lengte, speciaal voor de langere mensen.

boxspring

Merken boxsprings

Als u eenmaal een boxspring wil kopen dan moet er nog een keuze worden gemaakt uit de diverse merken. In ons assortiment vindt u verschillende boxspring bedden in verschillende prijsklassen van merken als ‘van Landschoot’ en ‘Key west bedding‘. Bovendien kunt u uit meerdere kleuren en stoffen kiezen. Bij beddenzaak Elzinga zijn ze te koop in natuurlijke kleuren, maar ook in paars, blauw, groen en rood. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring, hierdoor past de boxspring nog beter bij uw slaapbehoeften.

boxsprings Enschede

Dé beddenspeciaalzaak van Enschede

Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd naar ons assortiment? Kom dan eens langs in onze beddenspeciaalzaak in hartje Enschede! Hier kunt u de diverse modellen uitproberen en wie weet zit er een mooie aanbieding tussen. Uiteraard kunt u ook eerst mailen op [email protected] bellen kan op 053 – 435 84 37.

Elzinga Wonen werkt graag in de regio van Twente, zo komen onze klanten vaak uit de volgende plaatsen: Enschede, Lonneker, Boekelo en Glanerbrug.