Luxaflex

Luxaflex Enschede: enorm aanbod

Ben je op zoek naar raambekleding? Die het beste past bij je persoonlijke levensstijl? Dan ben je bij Elzinga Wonen te Enschede aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk verschillende Luxaflex systemen. Het aanbod is enorm. Er is altijd een kwalitatief systeem die perfect aansluit bij je woning. En je voorkeuren. Je kunt een keuze maken om het invallende licht te regelen. Of allerlei sferen te creëren en de kamers van je huis meer uitstraling te geven. Voor advies kun je in Enschede prima terecht!

Advies uit de regio

Luxaflex Enschede heeft oneindig veel mogelijkheden op het gebied van raambekleding. Wat voor stijl je ook kiest. Je kunt er zeker van zijn dat het merk garant staat voor excellente kwaliteit. Maar ook innovatie en jarenlang gebruiksplezier. Kom eens langs bij Elzinga Wonen in Twente voor uitgebreid en geheel vrijblijvend advies.

Pure kwaliteit

Luxaflex Enschede staat bekent vanwege de hoge kwaliteit en exclusieve collecties. En unieke producten. Zoals Duette®, Silhouette® en Facette® Shades.

 

Luxaflex zien? Kom eens langs bij ons in Enschede

Er zijn talloze mogelijkheden met Luxaflex. Deze mogelijkheden kun je zien bij Elzinga Wonen te Enschede. Heeft u vragen of advies nodig? Kom gerust langs in de winkel van Elzinga Wonen voor advies. Wij zijn gevestigd aan de Voortsweg 23- 31 te Enschede. Ook kunt u telefonisch contact opnemen. Of vul het contactformulier in.

tel. 0534358437

of e-mailen: [email protected].

Wij zijn u graag van dienst!