Shutters

Houd je van een warme sfeer in je huis? Dan zijn shutters de ideale raamdecoratie voor je. Shutters van Elzinga Wonen, gevestigd in de regio Overijssel, zijn opgebouwd uit dunne lagen hardhout, welke op dusdanige manier gelijmd zijn, dat kromtrekken tot het minimale beperkt wordt. Ben je bang dat de shutters een te donker uiterlijk hebben? Geen probleem, want bij Elzinga Wonen is het ook mogelijk je shutters in lichte beitskleuren te bestellen.

Shutters: vakmanschap op maat

De shutters worden per raam op maat gemaakt en zijn kwalitatief hoogstaand. Elzinga Wonen werkt met duurzame shutters, die een over een lange levensduur beschikken. Shutters zijn een investering in je interieur en zorgen voor meerwaarde van je woning! Elzinga Wonen uit Enschede adviseert je graag over de mogelijkheden op het gebied van shutters. Daarnaast zijn wij sinds 1923 specialist in complete wooninrichting en delen wij graag onze kennis over lichtwering en sfeerbepaling met je.

 

Waarom Cedeko Shutters

Indien je kiest voor Cedeko Shutters, dan kies je voor kwaliteit. Cedeko Shutters zijn perfect afgewerkt, functioneel en duurzaam.

Kwartiers gezaagd Basswood

De lamellen van Cedeko Shutters worden gemaakt van kwartiersgezaagd Basswood (lindehout). Deze methode van zagen zorgt voor een mooie houtstructuur en beperkt kromtrekken tot een minimum.

Bovendien kunnen hierdoor mooie, rechte lengtes worden verkregen en is de werking gering. Hierdoor kunnen ook de lichtkieren aan de zijkant van de lamel tot een minimum worden beperkt.

Bovendien kan door deze zaagmethode een maximale paneelbreedte van 91 cm zonder problemen gemaakt worden.

Basswood is de Engelse naam voor lindehout. Dit is een lichte, maar stevige houtsoort met een mooie structuur. Het gecontroleerde droogproces van het hout draagt zorg voor een duurzame shutter. Basswood laat zich uitstekend verwerken, waardoor deze shutters in veel vormen en maten leverbaar zijn.

 

Shutters: uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Bij Elzinga Wonen uit Twente vinden wij het belangrijke uitstekende prijs/kwaliteit verhouding te bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over shutters of kom gerust eens langs in onze winkel: Elzinga Wonen, Voortsweg 23-31, Enschede. Tel: 053-4358437. E-mail: info@elzingawonen.nl