Shutters Enschede

Houd je van een warme sfeer in je huis? Dan zijn shutters de ideale raamdecoratie voor je. Onze shutters zijn opgebouwd uit dunne lagen hardhout. Ze zijn op een speciale manier gelijmd. Hierdoor wordt het kromtrekken tot het minimale beperkt. Bang dat ze een te donker uiterlijk hebben? Geen probleem. Want bij Elzinga Wonen is het ook mogelijk ze in een lichte beitskleuren te bestellen.

 

Vakmanschap op maat

De shutters worden per raam op maat gemaakt. Bovendien zijn ze kwalitatief hoogstaand. Elzinga Wonen werkt met duurzame shutters. Ze beschikken over een lange levensduur. Ze zijn een investering in je interieur. Ook zorgen ze voor meerwaarde van je woning! Elzinga Wonen uit Enschede adviseert je graag over de mogelijkheden op het gebied van shutters. Daarnaast zijn wij sinds 1923 specialist in complete wooninrichting. Wij delen graag onze kennis over lichtwering en sfeerbepaling.

 

Waarom Cedeko Shutters

Kies je voor Cedeko, dan kies je voor kwaliteit. Ze zijn perfect afgewerkt en functioneel. Ook zijn ze duurzaam!

 

Kwartiers gezaagd Basswood

De lamellen van Cedeko worden gemaakt van kwartiersgezaagd Basswood (lindehout). Deze methode van zagen zorgt voor een mooie houtstructuur. Ook beperkt het kromtrekken tot een minimum.

Bovendien kunnen hierdoor mooie, rechte lengtes worden verkregen. En is de werking gering. Hierdoor kunnen ook de lichtkieren aan de zijkant van de lamel tot een minimum worden beperkt.

Door deze zaagmethode kan een maximale paneelbreedte van 91 cm gemaakt worden. Zonder enkele problemen.

Basswood is de Engelse naam voor lindehout. Dit is een lichte, maar stevige houtsoort. Bovendien heeft deze een mooie structuur. Het gecontroleerde droogproces van het hout draagt zorg voor een duurzame shutter. Basswood laat zich uitstekend verwerken. Waardoor deze shutters in veel vormen en maten leverbaar zijn.

 

De shutters specialist in Enschede

Tot slot, vinden wij bij Elzinga Wonen het belangrijke om uitstekende prijs/kwaliteit verhouding te bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over shutters.

Of kom gerust eens langs in onze winkel: Elzinga Wonen, Voortsweg 23-31, Enschede.

Tel: 053-4358437 E-mail: [email protected]