Quikstep laminaat

Quikstep laminaat

Met ons grote aanbod laminaat vloeren kunt u het natuurlijke effect van echt hout of steen nu ook jouw huis binnenhalen. Bij Elzinga Wonen werken wij veel met het gerenommeerde merk Quikstep.

Tevens is Quikstep ook de uitvinder van het uniclic-systeem. Dit systeem heeft er name voor gezorgd dat de quikstep laminaatvloeren zo populair is geworden in nederland.

Quikstep levert al jaren laminaatvloeren van de hoogste kwaliteit. Daarom hebben wij ervoor gekozen om het volledige aanbod van Quikstep in onze winkel te positioneren. Hieruit hebt u een ruime keus aan kleuren en dessins. U kunt ook kiezen uit verschillende formaten planken.

Benieuwd welke mogelijkheden u hebt voor uw laminaatvloer? U kunt altijd bij ons langskomen om de collectie quikstep laminaatvloeren te bekijken en voor deskundig advies.

Wilt u nu al graag weten waarui u kunt kiezen? Neem dan een kijkje op de website van Quikstep. Hier kunt u al veel informatie vinden over welke producten er zijn voor u. Het is zelfs mogelijk om proefstalen te bestellen die vervolgens bij u thuis word bezorgd.

https://www.quick-step.nl/nl-nl/laminaat#

Ook heeft quikstep haar assortiment uitgebreid met de pvc-collectie. Deze duurzame vloeren geven ook net als laminaatvloeren het effect alsof u een houten vloer bezit. De pvc-vloeren zijn verkrijgbaar als click-variant en plak-variant.

Benieuwd naar deze vloeren? bekijk dan onze pagina over quikstep livyn.

Pvc Quik-step livyn