Quikstep laminaat

Quick-Step laminaat

Met ons grote aanbod laminaat vloeren kunt u het natuurlijke effect van echt hout of steen nu ook jouw huis binnenhalen. Bij Elzinga Wonen werken wij veel met het gerenommeerde merk Quick-Step.

Tevens is Quick-Step ook de uitvinder van het uniclic-systeem. Dit systeem heeft er name voor gezorgd dat de Quick-Step laminaatvloeren zo populair is geworden in nederland.

Quick-Step levert al jaren laminaatvloeren van de hoogste kwaliteit. Daarom hebben wij ervoor gekozen om het volledige aanbod van Quick-Step in onze winkel te positioneren. Hieruit heeft u een ruime keus aan kleuren en dessins. U kunt ook kiezen uit verschillende formaten planken.

Benieuwd welke mogelijkheden u heeft voor uw laminaatvloer? U kunt altijd bij ons langskomen om de collectie Quick-Step laminaatvloeren te bekijken en voor deskundig advies.

Wilt u nu al graag weten waar uit u kunt kiezen? Neem dan een kijkje op de website van Quick-Step. Hier kunt u al veel informatie vinden over welke producten er zijn voor u. Het is zelfs mogelijk om proefstalen te bestellen. Deze worden vervolgens bij u thuis bezorgd.

Ook heeft Quick-Step haar assortiment uitgebreid met de pvc-collectie. Deze duurzame vloeren geven ook net als laminaatvloeren het effect alsof u een houten vloer bezit. De pvc-vloeren zijn verkrijgbaar als click-variant en plak-variant.

Benieuwd naar deze vloeren? bekijk dan onze pagina over Quick-Step livyn.

laminaat
laminaat