Paneelgordijnen

paneelgordijnen

Raamdecoratie / Paneelgordijnen

 

Gebruik de paneelgordijnen als scheidingswand, decoratie of gewoon als bedekking van je ramen. Deze raambekleding uit zich op een fraaie manier in uw woonkamer of slaapkamer.

Wij bij Elzinga Wonen werken we uitsluitend met top merken binnen de zonwering. Bovendien leveren deze merken bijna alles op het gebied van raambekleding.

Voor elke situatie leveren wij een oplossing voor u. Kom vrijblijvend langs voor deskundig advies op maat.

Tot onze collectie merken behoren:

  • Luxaflex
   Al jaren is het merk een specialist in raamdecoratie en zonwering. De met de hand gemaakte producten brengt uw kamers tot leven. Bovendien bieden ze ook het breedste aanbod van innovatieve hefsystemen. Voor een eenvoudige bediening en een betere kindveiligheid.
  • Multisol

   Al meer dan 40 jaar staat het merk voor kwalitatief hoogwaardige producten. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De producten zorgen voor gewenste lichtinval en verfraait iedere kamer in uw huis. Het assortiment bestaat uit verschillende producten, materialen, kleuren en stijlen.

  • Toppoint
   Het merk is gedreven om de meest mooie en functionele raamdecoratie te ontwikkelen voor hun klanten. Continue vindt er ontwikkelingen plaats. Niet alleen op gebied van design. Maar ook technieken. Ze hebben een grote passie voor interieurtrends en vormgeving. Bekijk de brochure met huidige Paneelgordijnen Toppoint.
  • Cedeko
   Het assortiment van Cedeko bestaat uit 12 productgroepen. De collecties bestaan uit honderden eigentijdse kleuren en patronen. De producten worden gemaakt van hoogwaardige stoffen en materialen. Dit biedt optimale kwaliteit van het eindproduct.
  • ABZ-Zonwering
   Het merk biedt een breed assortiment aan producten. Voor ieder raam is er een product met de hoogste kwaliteitsnormen. Bovendien bieden ze een vlotte levertijden. Het merk vindt innovatie en trends belangrijk. Maar ook kleuren, materialen en afwerking spelen een belangrijke rol.
  • Hr-Design
   De collecties zijn samengesteld op basis van de laatste woontrends. Maar ook de laatste ontwikkelingen. De producten zijn van hoge kwaliteit. Ook zijn ze mooi afgewerkt en worden snel geleverd.

De specialist van Enschede in paneelgordijnen!

Heeft u interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Elzinga Wonen. Wij zijn gevestigd aan de Voortsweg 23- 31 te Enschede. U mag ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via het volgende nummer 053 – 4358437.

Of e-mailen naar: [email protected]

Wij zijn u graag van dienst!