Interfloor

Over Interfloor

Interfloor Tapijt Vinyl Project is bekend als leverancier en distributeur. Ze bieden een breed assortiment aan van kwalitatief hoogwaardig tapijt en vinyl. Voor zowel residentieel als project gebruik. Daarnaast heeft het bedrijf sinds 1828 een lange traditie op het gebied van vloerbedekking.

Jarenlange ervaring

Tapijt en vinyl wordt onder de merknaam Interfloor exclusief voor de Nederlandse consumenten- en projectenmarkt gedistribueerd. Via ongeveer 1500 zelfstandige vakbekwame woninginrichters en vooraanstaande professionele projectinrichting bedrijven. Grondstoffen en productie van deze merkproducten zijn van hoogwaardige technologische kwaliteit. Hierdoor is vakbekwaam advies en professionele stoffering onmisbaar voor jarenlang woon- en werkplezier.

Het merk onderscheidt zich door het gebruik van technologisch hoogwaardige industriële technieken. Ook heeft het merk al jarenlange ervaring. Enerzijds met ontwikkelaars en producenten. Anderzijds ook met wensen van veeleisende consumenten en projectmatige gebruikers.

Hoge eisen en kwaliteit

Toegespitst op het gebruik, worden er hoge eisen gesteld aan tapijt en vinyl. Dit met betrekking tot warmte, comfort en veiligheid. Bovendien ook aan technische aspecten. Denk hierbij aan slijtage door gebruik, brandwerendheid, kleurechtheid, gemak van onderhoud en vlekverwijdering worden strenge eisen gesteld. Door een gedegen eindcontrole garandeert Interfloor dat aan alle productspecificaties voor tapijt en vinyl voldaan zijn. Hieronder vallen de eisen van de Stichting Promotie en Informatie Tapijt (S.P.I.T.) EN 1307 en EN 685.

Interfloor staat garant voor een continue hoge kwaliteit. Maar ook voor constante zorg van milieu-aspecten van haar producten bij ontwikkeling, productie en distributie. Daarmee willen ze in Nederland marktleider en specialist zijn in het leveren van hoogwaardige en betaalbare vloerbedekking producten.

http://www.interfloor.nl/interfloor/

 Contact

Heeft u interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Elzinga Wonen. Wij zijn gevestigd aan de Voortsweg 23- 31 te Enschede. U mag ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via het volgende nummer 053 – 4358437

Of e-mailen naar: [email protected].

Wij zijn u graag van dienst!