zwevende Parketvloeren

Op zoek naar een authentieke, sfeervolle zwevende parketvloer? Een zwevende parketvloer van goede kwaliteit. Die ook de sfeer in je kamer een impuls geeft? Binnen ons assortiment vind u zwevende parketvloeren van de sterke merken Quikstep en Meister.

Parketvloeren van Quick-Step

Parketvloeren van Quick-Step zijn samengestelde houten vloeren. Deze bestaan uit verschillende lagen. Ze zijn gemaakt van massief hout. Bovendien zijn ze bedekt met een beschermende afwerking. We garanderen optimale stabiliteit en duurzaamheid. Want de grondstoffen zijn zorgvuldig geselecteerd. Daarnaast is er nauwlettend gecontroleerd op het productieproces.

  1. De afwerkingslaag is afhankelijk van de parketvloer die je kiest. De afwerkingslaag kan bestaan uit:
    • Zeven lagen uv-geharde vernis. Dit is op waterbasis. Het zorgt ervoor dat je vloer vlot schoon te maken is. Ook biedt het bescherming tegen slijtage, krassen en vlekken.
    • Twee lagen hoogwaardige olie. Deze staat borg voor een mooi verouderingsproces. Maar ook voor een extra mat en natuurlijk uitzicht.
  2. De bovenlaag: een zorgvuldig uitgekozen laag van massief hout (3,2 of 2,5 mm). Deze bovenlaag is verkrijgbaar in diverse kleuren en structuren. Ook kan de bovenlaag gezandstraald en opnieuw vernist worden.
  3. De kernlaag: de kern bestaat uit sparrenhout, hevea of HDF. Het verleent je vloer stabiliteit en duurzaamheid.
  4. Een ruglaag van fineer. In sparren- of dennenhout. Gecombineerd met andere lagen voorkomt het dat de vloer vervormt of kromtrekt.

Parket van Meister

MEISTER-parket betekent Longlife-parket. Want het gaat lang mee en is robuust. De reden daarvoor is de speciale technische opbouw. Bovendien bevat het een stevige en hoogwaardige tussenlaag van HDF. Dit is een tussenlaag van houtvezelplaat met een hoge dichtheid. Deze stabiliseert het oppervlak. Ook maakt het grotendeels ongevoelig voor belasting door druk. Door de HDF-plaat is het parket geruisloos. Hoe meer massa, hoe minder vibratie. Door de toepassing van een HDF-tussenlaag wordt het eigen gewicht van het parket vergroot. Ongeveer met zo’n 50 procent.

Contact

Heeft u interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Elzinga Wonen. Wij zijn gevestigd aan de Voortsweg 23- 31 te Enschede. U mag ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Dit kan via het volgende nummer 053 – 4358437

Of e-mailen naar: [email protected]

Wij zijn u graag van dienst!

parketvloeren